ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείνετε σε επαφή μαζι μας

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη συνεργασία στον χώρο του αλουμινίου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας. Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.

ΜΕΛΕΤΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσες μέρες θα μείνει το σπίτι μου ανοικτό;

θα αντικαταστήσουμε τα υπάρχον κουφώματά σας άμεσα, χωρίς να μείνει το σπίτι σας έκθετο ούτε μία μέρα στις καιρικές συνθήκες. Έτσι κάθε κούφωμα θα αφαιρείται μεμονωμένα ώστε να αντικαθίσταται άμεσα με καινούριο. Σαν αποτέλεσμα είναι εφικτή η αλλαγή των κουφωμάτων σας ακόμα και μέσα στο χειμώνα.

Ποιά τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος;

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου έχουν ιδιότητες τελείως διαφορετικές από τα υφιστάμενα. Όλα τα ανοίγματα κλείνουν αεροστεγώς κρατώντας αέρα, βροχή, σκόνη έξω από το προσωπικό σας χώρο. Έτσι απομονώνουμε τις εσωτερικές συνθήκες του σπιτιού μας. Ακόμα τα συγχρονα κουφώματα διαθέτουν θερμοδιακοπή.

Ποιά έξοδα θα μειωθούν με την αλλαγή κουφωμάτων;

Τα έξοδα ψύξης και θέρμανσης που επαβύρουν τις συγχρονες κατοικίες μπορούν ναμειωθούν ακόμα και κατά 40% με την αναβάθμιση των κουφωμάτων σας από παλαιού τύπου ξύλινα σε νέα ενεργειακά. Τα παλαιά κουφώματα δεν εφαρμόζουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να επιτρέπουν στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες να εισέρχονται στο χώρο σας.